Om jag upplever något av följande symptom/sjukdom/problem behöver  du ge Ariel Pole Studio ett läkarbevis som tillåter dig att träna pole dance:

– Diabetes

– Bröstsmärtor orsakade av fysisk ansträngning

– Epilepsi

– Yrsel eller svimning

– Ben, led eller muskelproblem

– Astma eller andra andningsproblem

– Nickelallergi

– Skada från en långvarig sjukdom

– Graviditet / Efter graviditet under de senaste 6 månaderna

– Alla andra medicinska tillstånd som kan påverka den fysiska träningen.Genom att kryssa i rutan ” jag accepterar villkoren” accepterar jag även följande regler för Ariel Pole Studio:

– Jag accepterar att jag kan få blåmärken på huden på grund av träningens karaktär.

– Jag accepterar att bli fysiskt hjälpt av instruktören av säkerhetsskäl medan jag lär mig tricks som är riskfyllda, och jag accepterar att prova lättare varianter av tricksen om jag vägrar att vara i fysisk kontakt med instruktörerna.

– Ta bort mina smycken som armband, ringar och halsband då de kan skada materialet och skada min instruktör eller mig själv.

– Ta med egen handduk att torka av mig och stången under och efter träningen.

  • – Tar med egen handduk för att skydda mattan, vid lån av yogamatta i studion.


– Vänta alltid på att instruktören ska hjälpa mig när jag försöker mig på ett nytt trick upp – och ner / med färre kontaktpunkter

– Om jag av någon anledning inte kan delta i en klass, kommer jag inte att få ersättning för de klasser jag missat. (Vid sällsynta tillfällen, som att instruktören inte kan hålla i klassen, kan Ariel Pole Studio flytta en klass efter halva terminen och informera alla deltagare om en extraklass. )

– Om jag är sen till klassen kan instruktören neka mig att delta. Jag är införstådd med att uppvärmningen är en viktig del av träningen, och ska inte missas av säkerhetsskäl.

– Jag accepterar att avboka open pole minst 8 h innan om jag är sjuk eller inte kan komma, och är införstådd med att det kostar 100 kr/h om jag inte dyker upp vid inbokat tillfälle. Även om jag inte avbokar i tid, accepterar jag att avboka ändå för att låta någon annan få chansen att träna.

– Jag accepterar att casual classes är kostnadsfritt (om jag bokat en pole kurs) så länge jag följer reglerna för avbokning. Kan jag inte komma, avboka minst 8 h innan i Agendo (du har då möjlighet att boka in en ny casual class) I värsta fall avboka minst 30 min innan via sociala medier, annars blir du DEBITERAD fullpris 120 kr för uppbokad och missad klass.

– jag respekterar mina instruktörer och medmänniskor i studion och tillåter ingen diskriminering gällande etnicitet, religion, kön, sexuell läggning.

För att köpa en kurs behöver du trycka på “boka” och välja kursen som du vill gå under kategori “POLE COURSES” för pole dance kurser nivå 1-4 , och i kategori “SPECIALTY COURSES” för exotic pole och ariel hoop. 

När du köper en kurs bokar du inte automatiskt dina klasser! Så fort du har köpt en kurs behöver du boka alla dina klasser/tillfällen för terminen (”SINGLE CLASS BOOKING”). Gäller ej exotic pole och pole choreo. Där blir du automatiskt inbokad och inga drop-ins är möjligt. 

Direkt när du har köpt en kurs behöver du boka alla dina klasser/tillfällen för terminen. Så fort du har betalat för kursen kan du välja dag och boka dina klasser under “Boka” kategori “SINGLE CLASS BOOKING”. Du väljer vilken dag och bokar in ALLA dina klasser direkt, för att säkra din plats på klassen. 

T.ex. om du har köpt en kurs för nivå 1 (med en pole klass i veckan) och du planerar att gå på tisdagar, bokar du in dig på alla tisdagar för terminen och du har en garanterad plats på tisdagar för hela terminen. 

Det är alltid möjligt att senare avboka en klass om du är sjuk eller inte kan komma. Om du avbokar 8 h innan klassen börjar kan du ta igen klassen vid ett annat tillfälle, genom att hoppa in på samma typ av klass fast en annan dag. Om du inte inte har avbokat 8 h innan anses tillfället vara nyttjat och du kan inte ta igen klassen.

Vi rekommenderar verkligen att du bokar dina klasser så fort du har betalat för kursen. Det vill garantera dig en plats för hela terminen på önskad tid/dag, och då finns ingen risk att någon med drop-in eller klippkort plockar din plats för att det ser ut att finnas lediga platser.

En casual class är en 30 minuters klass med olika fokus för att bygga upp styrka, flexibilitet, koordination eller testa på något nytt inom pole dance som t.ex. handstående, stretching, floor work, transitions, flipps, drops och mycket mer kul!

Klasserna kan vara på olika nivåer men vi anpassar så att alla kan delta!  

Du kan boka klassen fram till en minut innan klassen startar, men du kan också boka i förväg. 

  • Om du har köpt en pole kurs med träning 1 gång i veckan har du 8 casual classes att använda under terminen (=1 casual class i veckan). 
  • Om du har köpt en pole kurs med träning 2 gånger i veckan har du 16 casual classes att använda under terminen (= 2 casual classes i veckan). 
  • Om du har ett drop-in-kort, kan du inte boka casual class.
  • Om du inte har någon pole kurs kostar det 120 kr. 

Har du en pole kurs och vill gå fler casual classes kostar det 60 kr per extra klass. 

 I specialkurser är casual classes inte inkluderade i priset! 

Det är inte tillåtet att boka extra pole klasser istället för casual classes. I en kurs ingår 8 poleklasser (eller 16 om du har valt att träna 2 gånger i veckan) 

Casual classes är någonting extra som vi erbjuder våra medlemmar utan att betala extra. Om du inte använder dina casual classes kan vi inte erbjuda ersättning! Det är också viktigt att du avbokar din plats 8 timmar i förväg om du inte kan komma, så att någon annan kan ta platsen. Om du inte avbokat blir du debiterad 120 kr för uppbokad plats. 

Hur bokar jag casual class?

När du vill boka din casual class går du till “Boka” – “SINGLE CLASS BOOKING” – “Casual class” och bokar in dig på önskad klass. 

Dina casual classes som är inkluderade i kursen kan du använda när du vill. Du kan använda en casual class i veckan, men du kan också välja att använda 3 stycken den första veckan. Du gör precis som du vill men kom ihåg att din kurs innehåller ett visst antal casual classes. Om de är slut kan du alltid köpa fler för 60 kr styck.

Det är möjligt att ta igen din missade klass om du har en pole kurs och fler klasser i veckan erbjuds. Och om du avbokar i tid! Kom ihåg att du behöver avboka din klass 8 h innan klassen börjar, annars anses klassen vara använd. 

Om du har avbokat i tid, kan du alltid boka in dig på en annan klass följande vecka, om det finns lediga platser. 

I fall det inte finns lediga platser kan du använda din klass till två extra casual classes istället.

Om detta är din allra första pole klass, välkommen! 

Detta är en prova-på-lektion för dig som vill testa pole dance för första gången. Du kommer få prova att klättra på stången, testa nybörjartricks och chansen att ställa alla möjliga frågor!

Om du tycker om träningsformen och vill fortsätta på en nybörjarkurs, är du redo att boka nivå 1 


Du behöver:

  • Ha på dig korta shorts och en kort top (sport-BH, tank top, bikini..) Pole träning kräver att du får grepp på huden och därför behövs hudkontakt. Därför blir det svårt att träna med leggings eller långbyxor.
  • Ta med en liten handduk för att torka bort svett
  • Ta med en vattenflaska för pole träning kan bli utmanande!


OBS viktig regel: INGEN BODY LOTION samma dag som du har din klass. Du vill absolut inte glida när du tränar pole, utan få ett bra fäste! 

Open pole har vi varje måndag, torsdag, lördag, och då kan du komma och träna i studion en timme utan instruktör för att träna och repetera tricks som du lärt dig på klasserna. Open pole är inkluderad i polekurserna och kostar ingenting extra. (OBS: Gäller inte kurserna Exotic/Aerial hoop/ flexibility/ pole choreo, drop-in-kort).

Om du har bokat en kostnadsfri open pole men dyker inte upp, kommer du behöva betala 100 kr för bokat tillfälle. Det finns bara 5 stänger och många elever vill nyttja open pole. Har du fått förhinder avbokar du 8 timmar innan.

Om du inte har köpt en polekurs men ändå vill komma på open pole, har du möjlighet att hyra en pole för 100 kr.

Kom ihåg att open pole inte är en klass och våra instruktörer är inte där för att visa och lära ut! Men det är ett bra tillfälle att träna själv och tillsammans med andra medlemmar :

TESTA INTE NÅGOT TRICS SOM DU INTE KÄNNER DIG TRYGG MED ELLER ALDRIG TESTAT INNAN!!

ANVÄND SÄKERHETSMATTA FÖR TRICKS UPP-OCH-NER!

Open pole on Saturday mornings will allow you to come and train in the studio without instructor. 

This is included in the pole courses and then free of charge (excluding Exotic / Aerial Hoop / Drop-in cards). 

If you do not have a subscription but still want to come to open pole, it is possible as a pole hire, for 90 SEK.

Remember that open pole is not a class and our instructors are not here to teach you anything !