Våra instruktörer

Hos Ariel pole studio prioriterar vi våra instruktörers pågående personliga utveckling, såväl som dansare som instruktörer. Våra instruktörer får utrymme att specialisera sig inom önskade områden och stilar. 

Vi har tydliga riktlinjer för undervisningens struktur, innehåll och gemenskap och de  återspeglar vårt mål att erbjuda dig den mest effektiva och säkra träningen i pole och aerials. 

Ariel pole studio har noggrant tagit fram ett kursprogram för pole nivå 1 och 2 som alla instruktörer följer, samt utformat ett utbildningsprogram för elever som vill bli instruktörer på nivå 1 och 2. 

Är du intresserad av att joina vårt team? Skriv ett email till  info@arielpolestudio.se så granskar vi din ansökan.

Pole dance sedan 2015

Tess är instruktör för level 3 och exotic pole dance. Hon har undervisat i många år och tävlade 2023 i SM (artistic pole) och i Scandinavian scandal (exotic pole). Tess skapar kaxiga exotic koreografier och magiska spinny combos ! 

Tess
@missitessi

Pole dance sedan 2017

Malin undervisar pole level 2+ och low flow choreo kurser. Hennes dansstil har element av contemporary dans och hon har tävlat i SM två gånger; både i artistic pole och i pole sport. Med noggrannhet och glädje sprider Malin sin passion för pole ! 

Malin
@polemalin

Pole dance sedan 2011/ hoop 2015

Anastasiya är vår instruktör för alla pole nivåer, aerial hoop och flexibility. Hennes expertis kommer från en idrottsexamen, och mängder av certifikat och utbildningar från ledande ryska poleskolor. 

Anastasiya
@anastasiya.lakhmakova

Aerial silks sedan 2019

Lena vår enda och oersättliga silks expert ! Med ett brinnande engagemang för konstformen undervisar hon silks nivå 1-3 och uppträder med egna koreografier så ofta hon får möjlighet !


Lena
@aerialsilk_dreams

Pole dance sedan 2021

Quinci började som elev hos Ariel pole studio och genomgick sen vårt träningsprogram för att undervisa nivå 1 och 2. Quinci är en riktig allätare; tagit kurser i silks, hoop, exotic, choreo, flex, twerk.. ja, hon flowar med allt!

Quinci
@q.poleholic

Pole dance sedan 2014

Vivien undervisar nivå 1, men tränar själv på hög nivå och dansar gärna flowiga koreografier. Med mycket erfarenhet och värme välkomnar hon våra nybörjare!  


Vivien
@N/A

Pole dance sedan 2018/ Hoop 2022

Selma genomgick vårt instruktörsträningsprogram i både pole 1 och hoop 1. Hennes passion för pole, hoop, performance och dans generellt gör henne till en inspirerande instruktör! 


Selma
@__selmak__

Pole dance sedan 2021

Lisa började som elev hos oss och har gått vårt träningsprogram för att undervisa nivå 1 och 2. Lisa är otroligt dedikerad i sin träning och de flesta har träffat henne på open pole där hon alltid jobbar på nya tricks och mot nya mål !

Lisa
@prettypole

Pole dance sedan 2020

Marion har varit besatt av pole dance så länge hon kan minnas och började år 2 020 utforska dansen själv. Hennes bakgrund inom dans och ballroom, där hon tidigare tävlade i cha-cha, jive, och rumba, har gjort henne van vid att pointa tårta och balansera i klackar.

Marion
@N/A

Pole dance sedan 2020

Mikaela genomgick nyligen vårt intruktörsprogram och undervisar våra nybörjare. Hon har alltid varit dansare och undervisat mycket. Hon älskar att skapa koreografier och mixa dansstilar- vilket syns tydligt i vår nya Chair Dance kurs. 


Mikaela
@N/A

Pole dance sedan 2021

Charlie påbörjade sina aerial äventyr med hoop år 2020, men det var poledance som stal hennes hjärta år 2021. Charlie älskar att bemästra nya pole-trick och känner sig stark och kraftfull vid varje snurr och lyft. Hon har också en svaghet för den mer sensuella sidan av dansen, och njuter fullt ut av det självuttryck som kommer med exotic pole. 

Charlie
@N/A

Pole dance sedan 2022

Julia tog sina första steg i pole dance-världen 2022 och det var kärlek vid första ögonkastet. Trots att hon började som elev på Ariel Pole Studio utan tidigare danseerfarenhet, har hon snabbt utvecklats och genomgått träningsprogrammet för att undervisa på nivå 1. Julia ser nu fram emot att välkomna nya elever och hjälpa dem att upptäcka sin egen passion för pole dance.

Julia
@N/A

Pole dance sedan 2022

Med en bakgrund i klassisk balett sedan sexårsåldern, en karriär som läkare och över tio års erfarenhet av att undervisa i yoga, har Carolin en djupgående förståelse för kroppens mekanik. Hon har tävlat i SM i Bikramyoga, representerat Sverige i VM, och är passionerad för all form av dans och akrobatik. Carolin upptäckte pole dance 2022 och har snabbt omfamnat denna dynamiska dansform, där hon nu använder sin gedigna kunskap om kroppen för att främja säker och effektiv träning. 

Carolin
@N/A

Om ägarna…

SARA ELIASSON

Sara testade pole dance första gången 2016 och var såld ! Hon har alltid varit aktiv och har en bakgrund i gymnastik.  Hon älskar äventyr, dans, longboard och att utforska kroppens förmåga

Hennes passion för pole dance har fått henne att aldrig sluta lära sig och hon tränar, uppträder och undervisar i de flesta stilar. 

Sara är certifierad pole dance instruktör (Xpert fitness), och har utvecklat sina skills genom många workshops och master classes- framför allt från Brasilien. 

KAVIDA SAGADEVIN

Kavida stötte på pole dance i Australia 2017 och fastnade direkt ! Hon har alltid älskat att röra på sig och har en bakgrund i friidrott och löpning.

Kavida lärde sig pole dance grunderna i Brisbane och hade hittat en ny passion att låta livet kretsa runt. Hon började tidigt uppträda med egna koreografier och kostymer. När hon flyttade till Sverige träffade hon Sara, som utmanade henne att bli en starkare pole dancer ! 

Idag är hon certifierad instruktör (Xpert fitness) och undervisar främst i pole, exotic och choreo. 

Vad är ett träningsprogram för instruktörer ? 

Under de senaste 3 åren har Ariel Pole Studio utvecklat ett starkt program för att ge våra instruktörer de kunskaper och färdigheter de behöver för att undervisa på det mest effektiva och säkra sättet. 

 Vi ger våra instruktörer en noggrann läroplan att med innehåll och instruktioner att följa vecka för vecka, vilket säkerställer en förståelse för varje trick och del av kombon, samt hur innehållet kan anpassas till olika nivåer inom samma klass. 

Våra pole kurser nivå 1 och 2 är noggrant skapade för att vara en heltäckande bas i pole dance och våra instruktörer har fått specifik träning i att lära ut programmet korrekt och säkert, med praktik i spottingtekniker.

Var och en av våra instruktörer på dessa nivåer följer detta program konsekvent vecka efter vecka, vilket garanterar samma kvalité och innehåll på samtliga dessa klasser. 

Vi har också utvecklat ett program i aerial hoop med samma struktur som för våra pole kurser för att kunna träna fler instruktörer och stärka vårt team. 

Om du är intresserad att bli en pole dance instruktör hos Ariel pole studio och genomgå vårt träningsprogram, kan du skicka in din ansökan till oss: info@arielpolestudio.se

Du behöver ha minst 2 års erfarenhet av pole dance. 

« Att själv bemästra konsten räcker inte. Våra instruktörer vet hur man överför färdigheterna till våra elever !»